De Sfantul Nicolae, vedetele Kanal D te invita la joaca!

Vineri, 6 decembrie, intre orele 15.00 - 20.00, in zona de joaca Zorky’s Planet din Afi Palace Cotroceni, Kanal D organizează un spectacol caritabil cu muzica, dans, jocuri si o multime de premii! Evenimentul face parte din campania umanitară “Schimba viitorul unui copil cu autism!”, initiate de Kanal D si Asociatia Invingem Autismul, cu sprijinul Europa FM şi Zorky’s Planet.

Vedetele Kanal D vor petrece ziua de Sfantul Nicolae alaturi de sustinatorii campaniei “Schimba viitorul unui copil cu autism!” si de toti cei prezenti în spatiul Zorky’s Planet in aceasta zi de sarbatoare. Simona Patruleasa, Madalin Ionescu, Liviu Varciu, Gabriela Cristea, Gabriel Coveseanu, Raluca Lazarut, Mihai Ghita, Bianca Ionita, Silvia Ionita, Ernest, Cristina Cioran, Paula Chirila sunt doar cateva dintre vedetele care “vor da în mintea copiilor” pentru o zi, de dragul micutilor cu autism.

 Concert Stefan Stan,  Maria Radu, Neylini şi Kate

Atmosfera va fi intretinuta de Stefan Stan, Neylini, Kate şi Maria Radu, Dory Saleno, Romeo şi Julia Saleno. In plus, cei prezenti se vor putea bucura de spectacol de magie, pictura pe fata, jocuri dar si de momentele de dans si muzica oferite de grupurile de copii Mondodance, Danceworld, corul Nostalgia si trupa Contrapunct.

Indragitele personaje - Disney Mickey, Minnie si Alba-ca-Zapada vor da iama printre copii, momentul de animatie fiind daruit celor mici de BluParty.

In cadrul evenimentului,  va fi lansata si cartea “Excentricitati pe covorul de iarba”, scrisa de Mihaela Maria Rizea, mama unei fetite cu autism. Cartea prezinta intr-o maniera plina de sensibilitate si umor intamplari de zi cu zi, banale sau excentrice, din copilaria lui Kiti si a fratilor ei.

Toader Paun, realizator Europa FM, şi Bianca Ionita, prezentatoare a stirilor de weekend Kanal D, vor fi gazdele evenimentului.

Va asteptam, asadar, cu mic cu mare,  vineri, 6 decembrie, de la ora 15.00, in Afi Palace Cotroceni, la Zorky’s Planet, pentru a ajuta si voi la schimbarea vietii unui copil cu autism! Vom petrece impreuna o zi magica de Sfantul Nicolae, incarcata de emotie si de bucuria de a darui.

Doneaza 2 Euro prin SMS la 8839! Schimba viitorul unui copil cu autism!

Fondurile stranse in urma campaniei derulata de Kanal D impreuna cu Invingem Autismul vor ajuta la interventia specializata pentru copiii care beneficiaza de serviciile Centrului Invingem Autismul si la formarea a 250 de cadre didactice din tara din gradinite si scoli de masa în metode de predare specifice pentru copiii cu autism.

Articol preluat din:
http://www.invingemautismul.ro/comunicate

Share